Hamburg, 2015. február

DRAABE direkt helyiség párásítás

Új: NanoFog Sens

Energiahatékony, könnyen beszerelhető utólag is és klímaberendezés nélkül használható: Ezt nyújtja a DRAABE NanoFog levegő párásító rendszere. Az új DRAABE NanoFog Sens kifejezetten érzékeny irodai és munkahelyi alkalmazásokhoz lett kifejlesztve.

Az új NanoFog Sens ugyanúgy, mint "nagy testvére", az Evolution, magasnyomású fúvókákkal rendelkezik, és mikrofinomságú páraködöt ad le közvetlenül a helyiség levegőjébe. Elsősorban alacsony párásítási igényű, érzékeny alkalmazásokhoz használatos, ahol bonyolult alaprajzoknak vagy a csendes környezettel szemben támasztott magas igényeknek kell eleget tenni.

A teljesen új fúvóka-technológia lehetővé teszi, hogy a zajszint a koncentrált, szellemi irodai munkához javasolt határérték alatt maradjon. A NanoFog Sens rendkívül csendesen biztosítja az optimális páratartalmat akkor is, ha a helyiség páraigénye alacsony. Az irodákban gyakran előforduló égő szemek, hangproblémák és száraz nyálkahártyák által okozott megfázások a múlté. A NanoFog Sens és a NanoFog Evolution kompakt és decens kialakításuknak köszönhetően rugalmasan beépíthetők az adott környezetbe, és tökéletesen használhatók irodai alkalmazásokhoz.

A magasnyomású levegő párásító rendszer vezérlése digitális, és a felhasználó számára karbantartásmentes. A DRAABE teljes körű csomag keretében a vízelőkészítés konténereit félévente kicserélik, és karbantartják a teljes rendszert. Ilyen módon biztosított a higiénia és a biztonság, és a VDI 6022 6. lap minden követelményének teljesítése. Ez a tanúsítvánnyal rendelkező direkt helyiség párásítás klímaberendezés nélkül is használható. Az alacsony fogyasztási magasnyomású rendszernek köszönhetően az energiaköltségek is csökkenthetők.



Vissza az áttekintéshez 
DRAABE NanoFog Luftbefeuchter

DRAABE NanoFog Sens levegő párásító.


DRAABE NanoFog Sens Luftbefeuchter

NanoFog - kifejezetten érzékeny irodai és munkahelyi alkalmazásokhoz lett kifejlesztve.


Kérdései vannak a DRAABE NanoFog Sensszel kapcsolatosan?

Szívesen adunk további információt és gyakorlati példákat.

Forduljon hozzánk bizalommal!

Javaslatok: DRAABE NanoFog Sens és Evolution levegő párásítás

DRAABE NanoFog Evolution/Sens

Mikrofinomságú levegő párásítás minden alkalmazáshoz, ahol csendes és decens megoldás szükséges.

Olvasson tovább

Vízelőkészítés a levegő párásításhoz

A vízelőkészítés biztosítja a higiéniát és üzembiztonságot minden levegő párásítás esetében.

Olvasson tovább

VDI-tanúsítvány

A VDI-tanúsítvány a teljes körű csomag része, és a lehető legmagasabb szintű biztonságot garantálja.

Olvasson tovább

Levegő párásítás az irodában

Az irodai levegő párásítás védi az egészséget és fokozza a munkavállalók teljesítményét.

Olvasson tovább