Levegő párásítás üzletekben és értékesítési terekben

Az értékesítési terek és üzletek egyre inkább élményvilágokká változnak. A kiegészítő levegő párásítással a helyiség klímája érezhető hozzáadott értéket jelent az ügyfelek és munkavállalók számára: Több frissesség, több egészség, és számos termék esetében védelem a száraz levegő negatív hatásaival szemben.

A termékek védelme

Minden nedvességet leadó vagy felvevő termék esetében fontos szerepet játszik az értékesítési tér optimális levegő páratartalma a lehető legjobb minőség biztosítása során. A levegő párásítás például hangszerek, bútorok, nyomdatermékek/képek, nagyértékű élelmiszerek/élvezeti cikkek vagy elektronikai termékek esetén ajánlott (lásd elektrosztatika). A direkt helyiség párásítás kisebb értékesítési terekbe is könnyen, utólagosan beépíthető.

Elektrosztatika

Az elektrosztatikus feltöltődés következtében átélt kis áramütés nem csak a vásárlók és a munkatársak számára lehet kellemetlen. Az elektrosztatika kihatással lehet a termékek tulajdonságaira is: Levegő párásítással nem rendelkező értékesítési terekben negatív következményként jelentkeznek különböző károk, a nemkívánatos egymáshoz tapadás és a felületek fokozott porvonzása.

Kellemes klíma

A kiegészítő levegő párásítás frissíti a levegőt, vitalizál és kellemes klímát teremt, amelyet a vevők is érzékelnek, és pozitívan stimulálja őket. Ezen felül az optimális levegő páratartalom védi a munkavállalók egészségét a légúti megbetegedésektől és a beszédhang zavaraitól.

Levegő párásítás üzletekben és értékesítési terekben:

  • Védi a termékek minőségét és tulajdonságait
  • Csökkenti az elektrosztatikus feltöltődések veszélyét
  • Megköti a porokat és csökkenti a porvonzást
  • Megakadályozza az elektrosztatika miatti, nemkívánatos összetapadást
  • Frissíti a levegőt
  • Stimuláló légkört teremt a vásárlók számára
  • Védi a munkavállalók egészségét
Luftbefeuchtung in Verkaufsräumen

"DRAABE Systeme sind gut für unsere Gitarren und unsere Mitarbeiter."
Alexander Schell

Több információt szeretne?

A DRAABE levegő párásítás minden előnye értékesítési terekben

Igényelje itt

Javaslatok: Levegő párásítás értékesítési terekben