Megéljük víziónkat

Rendszer-szemléletű siker

A professzionális levegő párásítás minden iparágban és alkalmazásnál, a nemzeti és nemzetközi piacokon egyre nagyobb jelentőséggel bír, és ez arra motivál minket, hogy a cégünknél dolgozóknak világos célt mutassunk. Víziónkkal minden stratégiai és operatív vállalati döntéshez megteremtettük a központi impulzusforrást. 

Ezt a jövőorientált értékalapot minden Condair Systems munkavállaló hitelesen tölti meg élettel - befelé és kifelé egyaránt. Szenvedéllyel nézünk szembe a felelősségünkkel, és sikereket érünk el ügyfeleink, munkavállalóink és cégünk számára. Ma és a jövőben!


Siker

  • Levegő párásításunk sikert hoz.

Felelősség

  • A víz és a levegő az élelmiszereink.

Szenvedély

  • A gondoskodás a szenvedélyünk.

Célok

  • Egyre jobbak vagyunk.

DRAABE Luftbefeuchtung macht erfolgreich

DRAABE übernimmt Verantwortung für die Lebensmittel Wasser und Luft

Leidenschaft für DRAABE Luftbefeuchtung

Mit DRAABE alle Ziele erreichen

Előrelátóbban gondolkodunk, mint mások, hogy mindig ügyfeleink közelében legyünk.

Az összes levegő párásítási alkalmazási terület kompetencia-központjaként szakértő kapcsolattartó vagyunk. Egyedileg kialakított levegő párásító rendszereink fokozzák ügyfeleink sikerességét. Ügyfeleink élvezhetik az érezhető költségcsökkentés, a minőségjavulás, az egyedi, jó klíma és az egészségvédelem előnyeit.

Az ügyfélvéleményekhez

A levegő párásítás művészete mindennapi tevékenységünk.

És ehhez értünk - mivel a levegő párásítás és vízelőkészítés területein mi vagyunk a szakértők. Minden alkalmazás esetében garantálni tudjuk a higiéniai szempontból kifogástalan üzemeltetést és a levegő párásító rendszerek megbízhatóságát. A levegő és a víz élelmiszerek, és így is kezeljük azokat. Felelősséggel!

A víz, mint élelmiszer

Tudjuk, mit kell tenni, mielőtt valamit tenni kellene.

Szakértő tanácsadással és szükséglet-orientált értékesítéssel a kezdetektől fogva megteremtjük a partnerségen alapuló vevőkapcsolat alapjait. Egyedülálló, teljes körű szerviz csomagunk automatikus karbantartási intervallumokkal, átvizsgálásokkal és rendszeres frissítésekkel mindig azt az érzést adja az ügyfeleknek, hogy higiénikus, üzembiztos és korszerű levegő párásító berendezést üzemeltetnek.

Teljes körű karbantartás

Mai technológiai előnyünk holnap is a versenycélunk kell, hogy legyen.

Ennek eléréséhez minden szinten folyamatosan fejlődünk - legyen szó akár a levegő párásításról vagy a vízelőkészítésről. Ezt mindannyian a saját helyünkön biztosítjuk. Amikor és ahol ügyfeleinknek szükségük van ránk, világszerte rendelkezésükre állunk – a legjobb ár-érték aránnyal, egyéni tanácsadással, kiváló termékekkel és verhetetlen árral.

Technológiák