Rendszer-szemléletű siker

Az ember, az anyag és a gép számára


A Condair Systems a direkt helyiség párásítás szakértője. A Condair Systems minden ipari, üzleti és irodai alkalmazáshoz kínál egyedi, megfelelő direkt helyiség párásítási megoldásokat. Erősségünk a rendszerszemléletű, komplett megoldásokban és a teljes körű szolgáltatás-kínálatban rejlik, a tervezéstől egészen a karbantartásig.

Direkt helyiség párásításunk minden épülethez alkalmazkodik, és növeli ügyfeleink sikerességét. A direkt helyiség párásítás fő erősségei közé tartoznak az alacsony energiaköltségek, a rugalmas beépítési lehetőségek, az egyszerű utólagos beépítés és a teljes körű karbantartási koncepció. Ügyfeleink élvezhetik az érezhető költségcsökkentés, a minőségjavulás, az egyedi, jó klíma és az egészségvédelem előnyeit.


DRAABE levegő párásítás

A DRAABE főmárkával a Condair Systems magasra helyezi a lécet a higiénia, a könnyű karbantarthatóság és az energiahatékonyság terén. A DRAABE Systems innovációi és megkülönböztető tulajdonságai évtizedek óta kiváló minőségű megoldásokat kínálnak minden alkalmazáshoz és iparágban. Félévente automatikus teljes körű karbantartás, élettartam garancia, díjtalan frissítések, egyszerű bővítési lehetőségek, illetve mindig a technika legújabb állása a megbízható higiénia és biztonság érdekében – így ügyfeleink mindig nyugodtan dőlhetnek hátra.
 

Condair Csoport

A Condair Csoport tagjaként a Condair Systems több évtizedes tapasztalatot és szakértelmet ötvöz, hogy minden igénynek és alkalmazásnak eleget tegyen. A Condair Csoport 750 munkavállalóval globális vezető a kereskedelmi és ipari párásítás területén. A Condair Csoport 22 országbeli értékesítő és szervizszervezeteket, európai, észak-amerikai és kínai gyártó telephelyeket, valamint több, mint 50 telephelyen található nemzetközi értékesítő partnereket ölel fel


Tudjon meg többet rólunk