Rendszer-szemléletű siker

Az ember, az anyag és a gép számára


A Condair Systems a direkt helyiség párásítás szakértője. A Condair Systems minden ipari, üzleti és irodai alkalmazáshoz kínál egyedi, megfelelő direkt helyiség párásítási megoldásokat. Erősségünk a rendszerszemléletű, komplett megoldásokban és a teljes körű szolgáltatás-kínálatban rejlik, a tervezéstől egészen a karbantartásig.

Direkt helyiség párásításunk minden épülethez alkalmazkodik, és növeli ügyfeleink sikerességét. A direkt helyiség párásítás fő erősségei közé tartoznak az alacsony energiaköltségek, a rugalmas beépítési lehetőségek, az egyszerű utólagos beépítés és a teljes körű karbantartási koncepció. Ügyfeleink élvezhetik az érezhető költségcsökkentés, a minőségjavulás, az egyedi, jó klíma és az egészségvédelem előnyeit.


DRAABE levegő párásítás

A DRAABE főmárkával a Condair Systems magasra helyezi a lécet a higiénia, a könnyű karbantarthatóság és az energiahatékonyság terén. A DRAABE Systems innovációi és megkülönböztető tulajdonságai évtizedek óta kiváló minőségű megoldásokat kínálnak minden alkalmazáshoz és iparágban. Félévente automatikus teljes körű karbantartás, élettartam garancia, díjtalan frissítések, egyszerű bővítési lehetőségek, illetve mindig a technika legújabb állása a megbízható higiénia és biztonság érdekében – így ügyfeleink mindig nyugodtan dőlhetnek hátra.
Condair Csoport

Az 1948-ban alapított, svájci székhelyű Condair csoport a légnedvesítés, párátlanítás és párolgásos hűtés világpiaci vezetője. Tudományos eredményekre alapozva egyedi, holisztikus megoldásokat dolgozunk ki, amelyekben ügyfeleink a teljes életciklus során megbízhatnak. Optimális páratartalommal növeljük a termelékenységet és egészségesebb beltéri klímát teremtünk. A Condair csoport Európában, Észak-Amerikában és Kínában rendelkezik gyártóüzemekkel, valamint 22 országban saját értékesítési és szolgáltató szervezetekkel, valamint világszerte 50 helyszínen képviselteti magát.


Tudjon meg többet rólunk