Rendszer-szemléletű siker

A Condair Systems minden ipari, üzleti és irodai alkalmazáshoz kínál egyedi, megfelelő direkt helyiség párásítási megoldásokat. Fő erősségünket a rendszer-szemléletű komplett rendszerek jelentik: A szakértői tanácsadástól, tervezéstől és telepítéstől a teljes körű karbantartási és szervizszolgáltatásokig ügyfeleink mindig egy kézből kapnak egyedi megoldást.

Direkt helyiség párásításunk minden épülethez alkalmazkodik, és növeli ügyfeleink sikerességét. A direkt helyiség párásítás fő erősségei közé tartoznak az alacsony energiaköltségek, a rugalmas beépítési lehetőségek, az egyszerű utólagos beépítés és a teljes körű karbantartási koncepció. Ügyfeleink élvezhetik az érezhető költségcsökkentés, a minőségjavulás, az egyedi, jó klíma és az egészségvédelem előnyeit.


Megnyugtató levegő párásítás

A DRAABE levegő párásítás esetében minden benne van: félévente automatikus teljes körű karbantartás, élettartam garancia, díjtalan frissítések, egyszerű bővítési lehetőségek és mindig a technika legújabb állása a megbízható higiénia és biztonság érdekében – így ügyfeleink mindig nyugodtan dőlhetnek hátra.

A Condair Csoport - a világszerte vezető üzleti és ipari levegő párásító berendezés gyártó - cégeként a Condair Systems több évtizednyi direkt helyiség párásítási tapasztalatot és szakértelmet ötvöz minden igényhez és alkalmazáshoz.

Tudjon meg többet rólunk

Gondtalanul a DRAABE rendszerekkel

Ügyfeleink nyugodtan hátradőlhetnek - mi mindenről gondoskodunk! Ez mondják az ügyfeleink...

Olvasson tovább

Víziónk

Sikeresebbé tesszük ügyfeleinket - sikerrel, felelősséggel, szenvedéllyel és célokkal.

Olvasson tovább

Cégtörténet

A direkt helyiség párásító rendszerek terén vezető szállítóvá válás útja.

Olvasson tovább

Referenciaügyfelek

Válogatás a levegő párásítást sikeresen alkalmazó ügyfelek közül.

Olvasson tovább