A DRAABE-tól a CondairJahr Meilenstein
2017

A DRAABE Condair Systems lesz, és átköltözik a Condair 8.500 m²-es gyártó és logisztikai központjába, közvetlenül a hamburgi repülőtérnél. Az új Condair Systems innen biztosítja a direkt helyiség párásítók értékesítését Németországban és Közép-Európában.

2016

A DuoPur és TrePur rendszerekkel a DRAABE új generációs komplett levegő párásító rendszereket vezet be, melyek különösen kis és közepes projektekhez használhatók.

2014

A DRAABE első gyártóként éri el a direkt helyiség párásítási technika legkorszerűbb állását igazoló VDI 6022 6. lap tanúsítványt. Ezáltal minden ügyfél először ellenőriztetheti rendszeresen az üzemeltetett levegő párásító berendezéseit a független VDI ellenőrökkel. A VDI tanúsítvány a DRAABE teljes körű koncepciójának része.

2013

A Fraunhofer Munkagazdasági és Szervezési Intézete IAO (Stuttgart) kétéves tanulmányba kezd a levegő Levegő páratartalom az irodai munkahelyen. A DRAABE műszakilag támogatja a vizsgálatot a NanoFog Evolution levegő párásítás rendelkezésre bocsátásával.

2012

Az új TurboFogNeo levegő párásító generációval a DRAABE először A mennyezeti és fali párásítót egy teljesen átdolgozott termékvonalban: Összesen öt párásító típus kombinálható rugalmasan a legkülönbözőbb igények teljesítése érdekében.

2012

Több, mint 18.000 m² levegő párásítás a drupa 2012-n: A cégtörténet során először a a DRAABE levegő párásítói biztosítják a nyomdaipar világvezető kiállításán a csarnokok optimális klímáját.

2011

A DRAABE rendszer ismét elnyerte a Német Törvényi Balesetbiztosító (DGUV) "Optimális levegőpárásítás" tanúsítványát. 

2008

A drupa 2008 nyomdaipari kiállítások a DRAABE egy kétszintes kiállítási standdal mutatkozik be, és a cégtörténet legsikeresebb kiállítási részvételét könyveli el.

2007

Az innovatív NanoFog és DuoPur rendszerekkel a DRAABE sikeresen lép be az irodai és kis helyiség levegő párásítás szegmensébe.

2005

A levegő párásító rendszerek globális szállítójaként a DRAABE elnyeri a Nyomdai és Papírfeldolgozás Szakmai Szervezet (később DGUV) "Optimális Levegőpárásítás" tanúsítványát.

2004

Az értékesítési tevékenység bővítése Európában, Észak-Amerikában és Ázsiában

2002

Felvásárlás a Walter Meier nemzetközi klíma- és gyártástechnikai konszern (ma Condair Group) által, integráció önálló üzleti egységként

1996

A világszerte első magasnyomású fúvókás rendszer, a "DRAABE DI Puls" bemutatása - az első levegő párásítás drága sűrített levegő nélkül, gyakorlatilag zajtalan üzemeléssel.

1991

A DRAABE levegő párásító rendszer német szövetségi szabadalmat kap.

1986

A DRAABE BioSafe sűrített levegő fúvóka rendszerrel a DRAABE az első gyártó, aki kombinált vízelőkészítési és levegő párásító rendszert kínál.

1982

A DRAABE bemutatja szállítható "UO Wasser" víztisztító konténerét, mely első saját fejlesztése

1960 - 1980

A DRAABE a DEFENSOR készülékprogram (Svájc) kizárólagos importőreként a levegő párásító rendszerek terén Németországban vezető pozíciót ér el.

1949

Hans-Jürgen Draabe Hamburgban megalapítja a céget.

Europäisches Produktions- und Logistikzentrum der Condair

DRAABE Logo bis 2017Sichere Luftbefeuchtung durch VDI Zertifizierung

Tanúsítás a VDI 6022, 6. lap szerint (2014)
Neue Luftbefeuchter-Generation DRAABE TurboFogNeo

DRAABE TurboFogNeo (2012)DRAABE NanoFog Luftbefeuchter für Büroanwendungen

DRAABE NanoFog (2007)DRAABE Übernahme von der Walter Meier AG

DRAABE Logo 2002-ig DRAABE Eigenentwicklung des Reinwasser-Containers

Az első DRAABE víztisztító rendszer (1982)

Javaslatok: DRAABE mérföldkövek

Our vision

We make our customers more successful - with success, responsibility, passion and a focus.

Olvasson tovább

Aktuális hírek a Condair Systemstől

Itt találhatók a Condair Systems aktuális hírei a modern direkt helyiség párásítással kapcsolatosan

Olvasson tovább

Gondtalanul a DRAABE rendszerekkel

Ügyfeleink nyugodtan hátradőlhetnek - mi mindenről gondoskodunk! Ez mondják az ügyfeleink...

Olvasson tovább

Referenciaügyfelek

Válogatás a levegő párásítást sikeresen alkalmazó ügyfelek közül.

Olvasson tovább