Levegő párásítás az autóiparban

Az optimális levegő páratartalom az autóipar különböző területein, és számos autóipari beszállítónál is szabványosított folyamatokat, magas gyártási minőséget és alacsonyabb költségeket eredményez:

Elektrosztatika

Az elektronikus berendezések, vezetőlapok, alkatrészek és adatok érzékenyen reagálnak az elektrosztatikus kisülésekre. Az elektrosztatikus feltöltődés annál nagyobb, minél alacsonyabb a levegő páratartalma. 55%-os levegő páratartalom esetén a levegő és az autóiparban használatos anyagok felületének vezetőképessége annyival növekszik, hogy az elektromos töltések gondtalanul elvezethetők. Az ellenőrzött levegő párásítás biztosítja a minőséget, és védi az érzékeny autóipari alkatrészeket a későbbi károktól.

Lakkozó berendezések

A kellően magas levegő páratartalom megakadályozza a vízoldékony lakkok idő előtti elpárolgását. A festékek így optimálisan a karosszériára kerülnek. Az állandóan magas, tökéletesen kivitelezett felületi minőség optimális, 70%-os levegő páratartalomnál érhető el.

Csiszolási folyamatok

A kiegészítő levegő párásítás ezen felül port köt meg, és csökkenti az összes felület álló helyzeti porvonzását. Ezen felül az optimális levegő páratartalom csökkenti a porrobbanások veszélyét. Nagyon meleg gyártási környezetben a levegő párásítás hűtést biztosít, így kellemes és egészséges klímát teremt az autóiparban.

Igényelje most aktuális prospektusunkat ingyenesen!

Luftbefeuchtung und Automotive

"Nagyon elégedettek vagyunk a DRAABE rendszerek pontos mérés- és szabályozás-technikájával."

Jürgen Janda (középen), Facility Manager 

Több információt szeretne?

A DRAABE levegő párásítás minden előnye az autóiparban

Igényelje itt

Javaslatok: Levegő párásítás az autóiparban