Igényelje legújabb kiadványunkat itt
"TEGYE EGÉSZSÉGESEBBÉ
MUNKAHELYI KÖRNYEZETÉT!" *

A fertőzések továbbadásával szemben számos intézkedéssel
lehet védekezni: a helyes szellőztetéstől a minimális páratartalmon
és a szűrőkön keresztül egészen a megfelelő anyagok kiválasztásáig.
Tájékozódjon most: ellenőrzőlistával, mely segít épülete
kockázatosságának ellenőrzésében.
*A kiadvány angol nyelven érhető el

 

Legújabb ismeretek

A fertőzések terjedésével szemben a legjobb védelmet a teljes körű megközelítés jelenti: a kiadvány 16 oldalban összefoglalja a legújabb ismereteket. Az egészséges épületek számos tényezőből tevődnek össze. Az aktuális kiadvány megtudhatja, milyen összefüggések állnak fenn és hogyan kombinálhatók optimálisan az intézkedések.

 

 

A kockázatok felismerése

A vírusok és baktériumok továbbadásának kockázata mérhető. A kiadvány felvilágosítást ad arról, milyen minimális értékek léteznek a levegőminőség és a levegő páratartalom vonatkozásában, és milyen intézkedések adódnak ebből a gyakorlatban.

 

 

Vírusok továbbadása

A vírusok továbbadásával szemben az épületekben különböző intézkedésekkel lehet védekezni. A kiadvány megtudhatja, milyen továbbadási módok léteznek, mitől függ a korona- és influenza-vírusok élettartama és terjedése.

 

 

A természetes immunvédekezés erősítése

A páratartalomnak különösen nagy hatása van az immunvédekezésre és a betegséget okozó mikrobákkal szembeni védelemre. A kiadvány egyszerűen és érthetően írja le a nyálkahártyáink működését és a velünk született immunrendszer jelentőségét.