Hamburg, 2015. június

DRAABE levegő párásítás a düsseldorfi drupa 2016-on

drupa: A nagy siker lelkesedése!

11 nap alatt 260.000 látogató vett részt a nyomdaipar legnagyobb szakmai kiállításán, ahol meggyőződhettek arról, hogy a megfelelő levegő páratartalomnak mekkora jelentősége van az iparág számára.

A DRAABE több, mint 16.000 m2-en mutatta be a Heidelberger Druckmaschinen AG és a HP Inc. kiállítócsarnokaiban, hogy a DRAABE magasnyomású levegő párásítás milyen hajszálpontosan, higiénikusan és megbízhatóan tudja garantálni az optimális klímafeltételeket a nyomdázási folyamat számára. Több, mint 50 direkt helyiség párásító és a telepített vízelőkészítés és magas nyomású pulzáció alkotta együttesen Európa legnagyobb ideiglenes levegő párásító berendezését.

A Heidelberg és a HP lelkesedett

A "Simply Relax" mottója alatt a DRAABE Heidelberg Partnerként egészen különleges kiállítási standdal is bemutatkozott az 1-es csarnokban: Egy "bükkerdőtől" körülvéve a fáradt kiállítási látogatók kipihenhették a vásári sürgés-forgást, és élvezhették a vitalizáló, friss párásított levegőt. A DRAABE mottójához híven bemutatta a DuoPur rendszert: Az új komplett rendszerrel a levegő párásítási specialista a jövőben még jobban megkönnyíti a nyomdák számára az elektrosztatikai és papírelcsúszási problémák megoldását - kevesebb ráfordítással, költséggel, és anélkül, hogy törődni kellene a szükséges karbantartással és helyreállítással. A legnagyobb drupa 2016 kiállítónál, a HP-nál is átültették a gyakorlatba és megtapasztalhatóvá tették a DRAABE mottóját. "Csapatomat és engem teljesen kikapcsolt a gépbemutatóinkra szabott levegő páratartalom minden drupa napon. A DRAABE a teljesítmény és a szolgáltatás terén a legjobb levegő párásítási megoldás, amit csak kívánhatunk", foglalja össze Rotem Sagi Shteinmetz, Operations Manager a HP drupa csapatban, a DRAABE-val való együttműködést.

Az elvárások felülmúlva

A DRAABE 16-os csarnokban felépített standon bőven volt ok az örömre: "Rendkívül elégedettek vagyunk a lefolytatott megbeszélések számával, és legfőképpen minőségével. A németországi pozitív beruházási klíma felülmúlja a várakozásainkat, és 2012-vel összehasonlítva számottevően javult. A kiállítási látogatóinkat nagyon megmozgatták a minőség, a fenntarthatóság és a szerviz témakörei. Már most a legnagyobb ajánlati állományt értük el a drupa részvételeink során", mondta örömmel Jens Kunde, DRAABE ügyvezető. A DRAABE volt az egyetlen drupa kiállító, aki az aktuális VDI 6022 6. lap szerint tanúsíttathatta levegő párásító berendezéseit.





Vissza az áttekintéshez 
DRAABE Luftbefeuchter bei Heidelberg

Az optimális levegő páratartalmat az idei drupán 50 DRAABE levegő párásító garantálta. 



Simplay Relax mit DRAABE Luftbefeuchtung

A Heidelberger Druckmaschinen AG kiállító csarnokában a drupa 2016-on a mottó a "Simply Relax" volt. 

Simplay Relax mit DRAABE Luftbefeuchtung

DRAABE kiállítási stand - az egyetlen kiállító, aki VDI 6022 6. lap szerint tanúsítható.


Kérdései vannak az Ön nyomdájának DRAABE levegő párásításával kapcsolatosan?

Szívesen egyeztetünk egy díjtalan látogatási időpontot.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Javaslatok: DRAABE TurboFogNeo a nyomdaipar számára

Levegő párásítás a nyomdaiparban

Az optimális levegő páratartalom megvédi a nyomdákat a sztatikus elektromosságtól, a papírelcsúszás...

Olvasson tovább

DRAABE TurboFogNeo

Különböző készülékváltozatok biztosítják az egyedi megoldásokat és optimális párásítási eredményeke...

Olvasson tovább

DRAABE TurboFogNeo 8

Nagyteljesítményű DRAABE TurboFogNeo levegő párásító sorozat ipari csarnokokban történő mennyezeti ...

Olvasson tovább

Gondtalanul a DRAABE rendszerekkel

Ügyfeleink nyugodtan hátradőlhetnek - mi mindenről gondoskodunk! Ez mondják az ügyfeleink...

Olvasson tovább