Hamburg, 2015. május

Levegő párásítás a digitális nyomtatásban

A HP párásítja a "Dream Factory"-t

A Sant Cugat del Vallès-ban (Barcelona) található demó és tréning központban a Hewlett-Packard (HP) 4.000 m2-en mutatja be ügyfeleinek a digitális nyomtatás legújabb technológiáját – a nagyformátumú nyomtatástól a  csomagolóanyag és akcidencia-nyomtatásig.

Összesen több, mint 6.000 európai, közel-keleti és afrikai látogató keresi fel a létesítményt évente, hogy inspirációt gyűjtsön és képzésben vegyen részt. "«Álomgyárként» tekintünk magunkra, amely új ötleteket teremt és megmutatja, hogyan kivitelezhető ma műszakilag a nyomtatás", mondja Ester Chiachio, az Ügyfélközpont vezetője. 2013 óta a DRAABE biztosítja akkreditált specialistaként a HP-nál a megfelelő levegő páratartalmat.

A gőzpárásító leállítva

Az optimális nyomtatási és gyártási eredmények eléréséhez a HP demó és tréning központjában állandó levegő páratartalomra van szükség: „Az elektrosztatikus feltöltődés megváltozatja a papír méretét, és ingadozó nyomtatási minőséghez vezet, ami kihatással van az oktatásaink és bemutatóink minőségére", magyarázza Adam Goldthorp, HP Training Manager. "Ehhez kapcsolódik", így Goldthorp, "hogy a különböző nyomdatechnológiák és nyomtatási anyagok (pl. műanyag, karton) különböző levegő páratartalmat igényelnek." A meglévő, a központi szellőztető berendezésbe beépített gőz levegő párásító berendezés ezeknek az igényeknek már nem tudott megfelelni, ezért 2013-ban leállították azt.

Szakértelem és szolgáltatás

Több, mint 50 DRAABE TurboFog Neo magasnyomású levegő párásító garantálja azóta a különböző területeken az ellenőrzött levegő párásítást. A HP Global Real Estate részéről José Baena elmondta, hogy az új DRAABE technológia nagyon előnyös: "A különböző zónákban és nyomdagépeknél optimális értékeket érünk el. Ezen felül 95%-kal tudtuk csökkenteni a párásítás energiafelhasználását." Ester Chiachio is elégedett: „A DRAABE nagyon kompetens partner, aki teljes körű szolgáltatásával és nyomdaipari szakértelmével ideális az «álomgyárunk» számára."Vissza az áttekintéshez 
DRAABE Luftbefeuchter bei HP

A HP barcelonai demo és tréning központjában a DRAABE biztosítja az optimális feltételeket a digitális nyomtatáshoz.


DRAABE TurboFog Neo Luftbefeuchter bei HP

Az optimális levegő páratartalom véd az elektrosztatikával szemben a digitális nyomtatás területén.


Kérdései vannak az Ön nyomdájának DRAABE levegő párásításával kapcsolatosan?

Szívesen egyeztetünk egy díjtalan látogatási időpontot.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Javaslatok: DRAABE TurboFog Neo a nyomdaipar számára

DRAABE TurboFogNeo

Különböző készülékváltozatok biztosítják az egyedi megoldásokat és optimális párásítási eredményeke...

Olvasson tovább

Vízelőkészítés a levegő párásításhoz

A vízelőkészítés biztosítja a higiéniát és üzembiztonságot minden levegő párásítás esetében.

Olvasson tovább

Levegő párásítás a nyomdaiparban

Az optimális levegő páratartalom megvédi a nyomdákat a sztatikus elektromosságtól, a papírelcsúszás...

Olvasson tovább

Gondtalanul a DRAABE rendszerekkel

Ügyfeleink nyugodtan hátradőlhetnek - mi mindenről gondoskodunk! Ez mondják az ügyfeleink...

Olvasson tovább