Amikor a száraz levegő problémává válik

Az optimális helyiségklíma számos, rendkívül különböző ipari területen fontos termelési tényező a szabványosított gyártás, a minőségbiztosítás és az értékmegőrzés vonatkozásában. Amennyiben túl száraz a levegő, akkor az anyag megváltozása vagy az elektrosztatikus feltöltődés termelési zavarokhoz és többletköltségekhez vezethet. A vízmegkötő anyagok, pl. a papír, karton, fa vagy textilrostok feldolgozása különösen érzékeny erre. A mikroelektronikától az élelmiszeriparig a legkülönbözőbb iparágakban garantálhatja az állandó, optimális páratartalom a minőséget és a gyors, zavartalan termelést.

A légzőszervi fertőzések, torokfájás és égő szem a száraz levegő általános tünetei. A kellemes éghajlat optimális munkakörülményeket teremt a további motiváció és teljesítmény érdekében.Igényelje most aktuális prospektusunkat  "A helyiségklíma, mint termelési tényező" ingyenesen!

  • Minőségbiztosítás, költségcsökkentés

   Tudja meg, hogy az optimális levegő páratartalom és a hőmérséklet hogyan véd a statikus feltöltődéssel és az anyagelváltozásokkal, valamint a drága termeléskiesésekkel szemben, illetve hogyan tudja csökkenteni a betegállományt.

   • A technika legújabb állása

   Gőzölő, párologtató és porlasztó - a szükséges levegő páratartalom biztosításához különböző technológiák állnak rendelkezésre, amelyek az energiafogyasztás és karbantartási ráfordítás szempontjából értékelhetők.


   • Több egészség és teljesítmény

   A jelenlegi tanulmányok szerint a baktériumok és a vírusok élettartama döntően függ a levegő páratartalmától. Ismerje meg, hogyan csökkenti az optimális levegőnedvesség a fertőzés kockázatát és erősíti a nyálkahártyák immunrendszerét.

    

   • Gyakorlati példák 

   Tanuljon más cégek tapasztalataiból: A Volkswagen, a Dannemann és a Nordan megosztják a tényeket, személyes benyomásaikat és gyakorlati tapasztalataikat az Ön alkalmazásával kapcsolatosan.   Prospektusunkat "A helyiségklíma, mint termelési tényező"
   „A helyiségklíma, mint termelési tényező” aktuális prospektus

   Több ismeret 16 oldalon - gyakorlati példákkal együtt.

   Igényelje itt: 
   „A helyiségklíma, mint termelési tényező” ingyenes prospektus

   A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező

    

   Optimale Luftfeuchte digital gesteuert
   Direkt-Raumluftbefeuchtung für alle Anwendungen