ML Flex

Alkalmazás: Az ML Flex rendszer sokoldalú ipari alkalmazási lehetőségekkel rendelkezik, és az egyedi, helyi körülményekhez igazítható.

Mind a falra, mind a mennyezetre szerelhető. A párásítási mennyiséget a fúvókák száma határozza meg, és korlátlanul bővíthető.

A fixen telepített ML vízelőkészítés és magasnyomású pumpa ügyfélspecifikusan alakítható ki és bővíthető. Ezáltal akár óránként 10.000 kg-os párásítási teljesítmények is elérhetők.

Az ML rendszerek karbantartása kizárólag a helyszínen történik. A szerviz és karbantartás tartalmát karbantartási szerződések határozzák meg.

Film o systemach ML

Az előnyök röviden:

  • Magas kapacitás - A vízelőkészítés és a magasnyomású pumpa rugalmasan bővíthetők, így akár 10.000 kg/h teljesítmény érhető el.
  • Rugalmas - Falra és mennyezetre szerelhető. A T-elemként kivitelezett magasnyomású fúvókáknak köszönhetően a fúvókák egyenként beállíthatók, és a permetezési szög rugalmasan állítható az optimális párásítás érdekében.
  • Biztonságos rozsdamentes acél - A fúvókák és a csövek kiváló minőségű rozsdamentes acélból készülnek, és hosszú élettartamot, valamint abszolút higiéniát garantálnak.
  • Tanúsított higiénia - A német Törvényi Balesetbiztosító (DGUV) „Optimalizált Párásítás” tesztjelölése igazolja a rendszer higiénikus működését, biztonságát és gazdaságosságát.

Kérdése van az ML Flex használatával és karbantartásával kapcsolatban?

Szívesen segítünk!

Érdeklődjön most!

Javaslatok: ML Flex levegő párásítás

ML Princess/Solo

Nagy párásítási mennyiségű ipari alkalmazásokhoz, tartósan beépített vízkezeléssel.

Olvasson tovább

Helyszíni karbantartás

Speciálisan képzett technikusok ellenőrzik a helyszíni levegő párásító berendezést.

Olvasson tovább

Ipari levegő párásítás

Itt áttekintheti a DRAABE levegő párásítás lehetséges ipari alkalmazásait.

Olvasson tovább

Online termékkereső

Itt interaktívan kiválaszthatja az Ön alkalmazásának megfelelő levegő párásító rendszert.

Olvasson tovább