ML Flex

Alkalmazás: Magastól nagyon magasig terjedő párásítási mennyiségek esetén.Az ML Flex karbantartása kizárólag a helyszínen történik. A szerviz és karbantartás tartalmát karbantartási szerződések határozzák meg.

Die ML Systeme nagy párásítási mennyiséggel jellemezhető ipari alkalmazásokhoz alkalmazhatók. A fixen telepített ML vízelőkészítés és magasnyomású pumpa ügyfélspecifikusan alakítható ki és bővíthető. Ezáltal akár óránként 10.000 kg-os párásítási teljesítmények is elérhetők. 

Die Wartung der ML System erfolgt ausschließlich vor Ort. Service- und Wartungsumfang werden über Wartungsverträge individuell vereinbart.
 

Az előnyök röviden:

  • Magas kapacitás - A vízelőkészítés és a magasnyomású pumpa rugalmasan bővíthetők, így akár 10.000 kg/h teljesítmény érhető el.
  • Rugalmas- A követelményektől függően különböző fúvókaméretek, különböző magasnyomású tömlő átmérők és eltérő vízelőkészítési kapacitások választhatók. Ez garantálja, hogy a berendezés pontosan az ügyféligényeknek és az adottságoknak megfelelően állítható össze.
  • A nemesacél biztonsága - Az ML-termékek minden vízvezető alkatrésze nemesacélból készül. Ez garantálja a hosszú távú használhatóságot és az abszolút higiéniát.
  • Tanúsított higiénia - A DRAABE levegő párásító berendezések a VDI 6022 irányelv, 6. lap alapján tanúsíthatók. A VDI ellenőrzési jel garantálja a DRAABE rendszerek ügyfeleinek a korlátlan, higiénikus működést. a DRAABE rendszerek sikeres VDI-tanúsítása.

Kérdései vannak az ML-rendszerek alkalmazásával kapcsolatosan?

Szívesen segítünk!

Érdeklődjön most!

Javaslatok: ML levegő párásítás

ML rendszerek

Nagy párásítási mennyiség, valamint csekély karbantartási és szerviz igény esetén használatos.

Olvasson tovább

Helyszíni karbantartás

Speciálisan képzett technikusok ellenőrzik a helyszíni levegő párásító berendezést.

Olvasson tovább

Ipari levegő párásítás

Itt áttekintheti a DRAABE levegő párásítás lehetséges ipari alkalmazásait.

Olvasson tovább

Online termékkereső

Itt interaktívan kiválaszthatja az Ön alkalmazásának megfelelő levegő párásító rendszert.

Olvasson tovább