MLP RO: Tiszta víz és magas nyomás

Az MLP RO helytakarékosan, egyetlen telepítésben egyesíti a szükséges fordított ozmózist és a nagynyomású pumpát. Minden ML termékkel kombinálható. A párásítási teljesítménytől függően a modulokat különböző méretekben lehet összeállítani, és a magasabb kapacitások esetében is csak egy telepítő keret Az MLP RO 100 kg-os, 265 kg-os, 440 kg-os és 750 kg-os óránkénti tiszta víz teljesítménnyel érhető el. Az egyes modulok rugalmasan bővíthetők és ügyfélspecifikusan akár 10.000 kg/órás összteljesítmény állítható össze. 

Az MLP RO 100 kg-os, 265 kg-os, 440 kg-os és 750 kg-os óránkénti tiszta víz teljesítménnyel érhető el. Az egyes modulok rugalmasan bővíthetők és ügyfélspecifikusan akár 10.000 kg/órás összteljesítmény állítható össze. 

MLP RO rearAz MLP RO hátoldala

ML vízelőkészítés

Az előnyök röviden:

  • Magas nyomás minőséggel - A magasnyomású pumpa kiváló minőségű nemesacélból készül. Vízhidraulikával működik, ezáltal teljesen olajmentesen üzemeltethető. Ez csökkenti a karbantartási munkálatok szükségességét, és biztosítja a hosszú élettartamot. Az első két évben garantáltan 8.000 karbantartásmentes üzemóra érhető el a magasnyomású pumpákkal.  
  • Kristálytiszta víz - Az MLP RO fordított ozmózis egysége eltávolítja a vízből az ásványokat, és biztosítja a víz problémamentes, higiénikus elporlasztását. Az alkalmazott membrán pórusai olyan finomak, hogy az ásványok és baktériumok 95 - 98 %-át kiszűri.

Kérdései vannak az MLP RO használatával kapcsolatosan?

Örömmel adunk tanácsot.

Érdeklődjön most!

Javaslatok: ML vízelőkészítés és magasnyomású pumpa

Ipari levegő párásítás

Itt áttekintheti a DRAABE levegő párásítás lehetséges ipari alkalmazásait.

Olvasson tovább

ML Princess/Solo

Nagy párásítási mennyiségű ipari alkalmazásokhoz, tartósan beépített vízkezeléssel.

Olvasson tovább

Helyszíni karbantartás

Speciálisan képzett technikusok ellenőrzik a helyszíni levegő párásító berendezést.

Olvasson tovább

Referenciaügyfelek

Válogatás a levegő párásítást sikeresen alkalmazó ügyfelek közül.

Olvasson tovább