Levegő párásítás a munkahelyen

Pioneer Investments Kapitalanlagegesellschaft mbH, München

A megfelelő befektetés

Levegő párásítás a munkahelyen


A Pioneer Investments a megfelelő befektetések szakértője. Müncheni székhelyén a tőkebefektető cég 22 milliárd eurós vagyont kezel, és összesen 150 munkavállalót foglalkoztat. "Az optimális munkahelyi feltételek fontosak a munkavállalók jó közérzete szempontjából", tudja Klaus Mutzl, Head of Operations Munich.

A DRAABE levegő párásítás 2014 óta járul hozzá a munkavállalók jó közérzetéhez, és biztosítja az egészséges irodai klímát a munkahelyen. "A munkahelyi levegő páratartalom jelentőségét nem szabad lebecsülni", így Mutzl.

Úttörőként előre gondolkodni

A Pioneer Investments a müncheni átköltözés óta magas színvonalú helyiségeket kínál munkavállalóinak és ügyfeleinek: A mennyezeti vitorlák és az akusztikusan hatékony padlószőnyegek hangtompítóként szolgálnak, az automatikus árnyékolókkal együtt modern berendezést és munkahelyi kialakítást biztosítanak. A 2012 nyarán megtörtént beköltözés óta néhány munkavállalóban felmerült, hogy jó volna tenni valamit a száraz helyiség klíma miatti panaszok ellen. Az irodai páratartalom mérése mindössze 11 – 23 %-os relatív páratartalmat eredményezett.

Szakértelem és biztonság

Több, mint 80 magasnyomású DRAABE NanoFog Evolution és DRAABE NanoFog Sens levegő párásító biztosítja 2014 óta az ellenőrzött, állandó 45 %-os relatív páratartalmat az irodahelyiségekben. Az ehhez hasonló utólagos beépítési projektek során szerzett tapasztalatok, valamint a VDI 6022 6. lap szerinti levegő párásítási tanúsítvány – a technika
legújabb állása szerint – döntő érvek voltak a Pioneer Investments számára a DRAABE levegő párásítás melletti választás során.

„Ez egy jó döntés volt", fejezi ki örömét Ulrike Sailer, a Pioneer Investments müncheni létesítményének Senior Office Managere, aki a teljes Facility Managementért felelős. „Amennyiben valakinek problémája van az alacsony irodai páratartalommal, a
DRAABE-t csak ajánlani tudjuk!“.

Örömmel adunk tanácsot irodai levegő párásítás témájában.

Itt igényelhet tanácsadást

Javaslat: Levegő párásítás az irodában