Levegőpárásítás a hitelintézetben

Geschäftsstelle Karlstadt der Sparkasse Mainfranken Würzburg


Az ember számít

Levegőpárásítás a hitelintézetben


A würzburgi Sparkasse Mainfranken több, mint 1.800 munkavállalójával és 137 fiókjával Németország top 30 takarékpénztára közé tartozik. A karlstadti fiókban 2014 óta egy direkt helyiség párásítás gondoskodik az optimális klímáról.

A karlstadti fiók már a hitelintézet második létesítménye kiegészítő levegő párásítással. Az ügyfélközpont a pultcsarnok, a hitelrészlet és további irodaterületek párásításával a frank takarékpénztár ügyfelei és munkatársai profitálhatnak az egészséges és vitalizáló klíma előnyeiből.

Mindenhol megfelelő

Karlstadtban, akárcsak a 30 kilométerre található Esselbachban a NanoFog levegő párásító rendszert használják. A rendszer kifejezetten irodai használatra lett kialakítva, és utólagosan is beépíthető. Ezáltal új és régi
épületekben is biztosítható a párásítás. A központi szellőztető berendezés beépítésére egyik
épületrészben sem volt lehetőség A digitálisan vezérelt 20 NanoFog levegő párásító egész évben 40 % és 50 % közötti
optimális páratartalmat biztosít.

Kevesebb panasz

A higiénikus működést az integrált vízelőkészítés biztosítja, mely 100%-osan csíramentesíti a vizet. A levegő párásító berendezés VDI 6022 6. lap szerinti tanúsítvánnyal rendelkezik, és a VDI évente ellenőrzi annak működését és higiénikusságát. A karbantartásról a takarékpénztárnak nem kell gondoskodnia: A vízelőkészítést hathavonta automatikus csere. munkatársak számára a helyiség klíma beüzemelés óta érezhetően javult."Sokkal kevesebb panaszom van a száraz nyálkahártyák miatt, és egyszerűen jobban érzem magam", fejezi ki örömét Harald Reusch, Telefon/technika csoportvezető a kiegészítő levegő párásítással kapcsolatosan.

 

Vissza az áttekintéshez

 

Javaslat: Levegő párásítás az irodában