Minden benne van

A teljes körű karbantartás a DRAABE rendszerek moduláris felépítésén alapul, így garantálva a költségtakarékos és szakszerű karbantartást és fertőtlenítést. Az egyedülálló konténercsere garantálja a DRAABE rendszerek bérlőinek, hogy mindig újszerű, a legkorszerűbb technikával felszerelt berendezéssel rendelkeznek, mely megfelel a VDI-irányelveknek. A DRAABE vízelőkészítés és magasnyomású pulzáció rendszerek mindegyikét hathavonta mélyrehatóan átvizsgálják és teljes körűen karbantartják:

1. Tisztítás és fertőtlenítés

Higiénikus és biztonságos

Minden berendezést kompletten szétszerelünk. Az alkatrészeket ellenőrizzük és alaposan megtisztítjuk. A kopó alkatrészeket kicseréljük. A rendszereket speciális öblítésekkel tisztítjuk meg és fertőtlenítjük.

2. Speciális ellenőrző helyek

Mindig 100%-os teljesítmény

A speciális ellenőrző helyeken a szakképzett technikusok pontosan az ügyfél-teljesítményprofilok alapján állítják be a fordított ozmózis berendezéseket és a magasnyomású pumpákat.

3. Párásító Check-up

Élettartam garancia

A DRAABE átvizsgálási szolgáltatás (opcionálisan kétévente) keretében a tiszta víz párásítókat kicserélik, megtisztítják, pótolják a kopó alkatrészeket, és ellenőrzik az összes funkciót. Az átvizsgálási ügyfelek 2-évente garancia-megújítást kapnak.

4. Dokumentált higiénia

Minden ellenőrzés alatt

A laborban ellenőrizzük a vízminták teljes csíraszámát és a penészgombákat. A tesztet követően dokumentálják a karbantartást az előírt karbantartási könyvben - így az utolsó karbantartás bármikor ellenőrizhető.

5. Expressz postázás és szerviz forródrót

Azonnali szerviz

A rendes szerviz elvégzése után a berendezéseket a biztonságos szállításnak megfelelően becsomagolják, és elküldik az ügyfeleknek. Zavarok esetén az ügyfelek másnap reggel átvehetik a cserekészüléket.6. Konténercsere

Semmiről sem kell gondoskodnia

A használt rendszer néhány kézmozdulattal kicserélhető egy teljesen karbantartott konténerre.  
A gyorscsatlakozókkal a konténer összeköthető a csőrendszerrel. A használt rendszert egyszerűen vissza kell küldeni a Condair Systemsnek.

Javaslatok: teljes körű karbantartás

Referenciaügyfelek

Válogatás a levegő párásítást sikeresen alkalmazó ügyfelek közül.

Olvasson tovább

Ügyfélnyilatkozatok

Olvassa el, hogy az ipar és a szolgáltatások területén tevékenykedő ügyfeleink mit mondanak a DRAAB...

Olvasson tovább

Szerviz forródrót az ügyfélszolgálathoz

A DRAABE levegő párásító berendezéssel kapcsolatos kérdések esetén hívja a szerviz forródrótot a 04...

Olvasson tovább

Our vision

We make our customers more successful - with success, responsibility, passion and a focus.

Olvasson tovább