Magasnyomású DRAABE HighPur rendszer

A frekvenciavezérelt DRAABE HighPur magasnyomású rendszer legalább 75 bar üzemi nyomással pulzáló, hidraulikus vízáramlást alakít ki, amely lehetővé teszi a mikrofinomságú, abszolút cseppmentes tiszta víz párásítást. Más párásítási technikákkal (pl. sűrített levegő, gőz, ultrahang) szemben mindössze töredéknyi energiaköltség merül fel. A DRAABE HighPur magasnyomású rendszer szintén teljes egészében egy hordozható konténerben található, mely a szerviz alkalmával egyszerűen kicserélhető.

A teljes körű bérlet keretében a DRAABE HighPur rendszert hathavonta egy teljesen karbantartott és fertőtlenített konténerre cserélik. A higiéniai ellenőrzések, a fertőtlenítés, az alkatrészek vagy az üzemzavarok elhárítása mind a teljes körű csomag részét képezik. Ezen felül a műszaki újítások automatikusan beszerelésre kerülnek, így a DRAABE HighPur rendszer halad a korral és soha nem öregszik el.

DRAABE HighPur Container


Prinzipschema der Wasseraufbereitung und Luftbefeuchtung

Különleges DRAABE HighPur funkciók:

Hatásosság-felügyelettel rendelkező UV-C csíramentesítés
A kiegészítő higiéniai funkciók garantálják a beáramló víz teljes csíramentesítését a speciálisan kifejlesztett bioreaktorban történő, intenzív UV-C besugárzással.

Wirkungsgrad 100 %
Maximale Effizienz: Die Auslegung des Systems sichert, dasss 100 % des eingespeisten Wassers über die nachfolgenden Reinwasser-Vernebler an die Raumluft abgegeen wird.

Elektronische Sicherheitskontrolle
Die zentrale Systemsteuerung garantiert über permanente interne Prüfprozesse größtmögliche Betriebssicherheit und Leistungsfähigkeit.


Az előnyök röviden:

  • A pumpa teljesítményét frekvenciavezérlés szabályozza a ténylegesen szükséges párásítási mennyiség szerint. Ez kíméli az erőforrásokat és csökkenti az üzemeltetési költségeket

    z üzemeltetési költségeket.
      
  • 100%-osan higiénikus - A ciklikus vízcsere kizárja az állási elcsírásodást, amennyiben hosszabb ideig nincs szükség párásításra.
  • Teljes körű karbantartás élettartam garanciával, automatikus frissítésekkel és mindig 100%-os higiéniával és teljesítménnyel. Karbantartásmentes a felhasználó számára az automatikus konténercsere révén.

  • VDI-tanúsítvánnyal - a DRAABE Pur rendszerek a VDI 6022 irányelv, 6. oldal szerint tanúsítva vannak, és ezáltal eleget tesznek a technika aktuális állásának.

Kérdései vannak a DRAABE HighPur magasnyomású rendszerrel kapcsolatban? 

Szívesen segítünk Önnek, és adunk Önnek tanácsot

Érdeklődjön most!

Javaslatok: Magasnyomású DRAABE HighPur rendszer

Minden benne van: A karbantartásról részletesen

A DRAABE vízelőkészítést és magasnyomású pulzációt hathavonta teljes körűen karbantartják.

Olvasson tovább

DRAABE átvizsgálási szolgáltatás

A tiszta víz párásítókat kicserélik, megtisztítják, pótolják a kopó alkatrészeket, és így komplette...

Olvasson tovább

VDI-tanúsítvány

A VDI-tanúsítvány a teljes körű csomag része, és a lehető legmagasabb szintű biztonságot garantálja.

Olvasson tovább

Ügyfélnyilatkozatok

Olvassa el, hogy az ipar és a szolgáltatások területén tevékenykedő ügyfeleink mit mondanak a DRAAB...

Olvasson tovább