Jó közérzet a munkahelyen

JURA Kudnenkommunikations-Center

Vitalizáló klíma levegő párásítással

Megelőző intézkedés az egészség védelme érdekében


A Kaffee Partner új épületében a jó munkahelyi közérzet a megélt vállalati kultúra része. A vevőszolgálatnál a stimuláló munkakörnyezetet egy NanoFog levegő párásítás támogatja.

Az avantgárd, többszintes, terasz-jellegű adminisztrációs épület már messziről feltűnik. 5.000 m² alapterületen az épület világos, áttekinthető helyiség kialakítást kínál a 400 munkavállalónak, melyet a meleg színek, a lágy formák, az egyedi megvilágítás és az optimális akusztika biztosítanak. "Fontos, hogy munkavállalóink jól érezzék magukat, és ezt az érzést átadjuk ügyfeleinknek. Végső soron termékeinkkel jó munkahelyi közérzetet értékesítünk", foglalja össze Dr. Andreas Ost, a Kaffee Partner Leasing GmbH korábbi vezérigazgatója az új épülettel kapcsolatos elképzelést. A Kaffee Partner 40 éves tapasztalatával országosan az egyik vezető cég a középvállalatok kávéval és hasonlókkal történő ellátása terén.

A levegő párásítók védelmet nyújtanak

A vevőszolgálaton 80 munkavállaló kezeli a telefonos kérdéseket az ügyfelek egyedi igényei alapján kialakított kávéautomatákkal kapcsolatosan. A vevőközeliség és a teljes körű szerviz a cég sikerének fontos oszlopai. A vevőszolgálati beszéd- és képernyőintenzív tevékenységek nagyon igénybe veszik a beszédhangot és a szemeket. Az egészségvédelem és a vitalizáló helyiség klíma megteremtése érdekében hozott intézkedések során két emeleten egy DRAABE levegő párásító rendszert alkalmaztak.

Biztonságos levegő páratartalom

Tizenkét kis NanoFog Evolution levegő párásító digitálisan vezérelve, közvetlenül párásítja a helyiségeket mikrofinomságú permetköddel. A higiénikus és zavartalan üzemeltetéshez a vizet előzetesen egy DRAABE vízelőkészítés csíramentesíti és sótalanítja. "A kellemes munkahelyi közérzet alapvető szükséglet. A levegő párásításnak köszönhetően munkavállalóink egészségesen és frissen fellélegezhetnek", foglalja össze Dr. Andreas Ost a DRAABE levegő párásító rendszer melletti döntést.


Vissza az áttekintéshez

Javaslatok: Levegő párásítás az irodában